Plattformen för dokumentation,  övervakning och loggning.

Med Panorama skapas möjligheter att ligga steget före eventuella fel, få en gemensam vy över infrastrukturen och ha allt dokumenterat.


Effekten är också att ni får bättre kontroll över miljön, kan agera snabbare och mer proaktivt, hitta flaskhalsar och störningar direkt.


Upptäck styrkan i ett paket där hela din IT-infrastruktur dokumenteras, övervakas och loggas. Levereras nyckelfärdigt på plats hos dig med en fast månadskostnad. Ingen bindningstid eller uppsägningstid!


Dokumentation

  Skrota Excel och dokumentera direkt i Panorama. Oavsett om det är switchar, routrar, accespsunkter, servrar, eller OT- och IOT-enheter - allt kan dokumenteras! Även fysiska egenskaper som rackplats och ström går att dokumentera.

LÄS MERÖvervakning

 Det enda som krävs är att enheten har en IP-adress och är uppkopplad på nätverket. Övervakningssystemet detekterar automatiskt ett stort antal enheter och börjar övervaka direkt. Eventuella larm skickas till er på Teams, e-post eller Telegram.

LÄS MERLoggning

 Skicka in loggar, exempelvis syslog från nätverksenheter, rådata från OT-enheter eller Windows-events från dina servrar. Loggarna sparas lokalt och presenteras i olika anpassade vyer, beroende på vilka loggar som är intressanta att titta på.

LÄS MERPå plats - hos er.

Vi installerar allting hos er på dedikerad hårdvara så att ni kan vara säkra att er data förblir lokal och ser också till att ni kommer igång med övervakning av er infrastruktur. Alla uppgraderingar och framtida versioner ingår i tjänsten, och vi tar också ansvar för hårdvaran och byter ut eventuellt felande komponenter. 


Vill du veta mer? 

Vi berättar och visar gärna! 

Separate email addresses with a comma.